Mercator Press

Jarenlange optimalisatie maakt dat Mercator Press vandaag de marktleider is in rotatiedruk.

Belangrijk voor ons is het partnership met onze klanten. Steeds op een innovatieve en creatieve wijze brengen wij de boodschap van onze klant naar buiten.

In een wereld waar concurrentie hoogtij viert ervaren onze klanten het echte 'win-win'-gevoel door met Mercator Press te werken.

Hoe creëren we deze 'win-win'-situatie? Onze R&D-afdeling optimaliseert de mogelijkheden binnen de drukwereld.

U, als klant, hebt een specifieke vraag? Wij zoeken een specifiek antwoord. Al die jarenlange vragen die we kregen maakt dat wij nu een enorm brede waaier aan mogelijkheden kunnen aanbieden op het vlak van personalisatie, afwerking, vouwwijzen, verzending, opvolging.

Deze ongeëvenaarde creativiteit, samen met een productieploeg die respect voor ‘deadlines' en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt, maken van onze groep dé marktleider in België.

Om u een idee te geven van onze omvang qua capaciteit : per dag gaan er zo'n 10 miljoen brochures de deur uit. Meer dan 10 miljoen mensen worden dankzij Mercator Press geïnformeerd over de beste producten en diensten, die van u!

Mercator Press is de ideale gids om u feilloos door de wereld van het drukken te leiden.

Neem snel contact op zodat ook uw onderneming zorgenvrij kan genieten van de service en opvolging die Mercator Press biedt.