Elektro - mechaniekers m/v

Voor de Technische dienst zijn wij op zoek naar: Elektro - mechaniekers m/v (4 ploegendienst / voltijds)

De technische dienst bestaat uit een team monteurs die er gezamenlijk voor zorgdragen dat het machinepark in goede conditie blijft. U werkt aan de productieapparatuur waarbij u uw technische kennis optimaal kunt benutten voor het correct uitvoeren van het preventief onderhoud, alsmede het oplossen van storingen. 

 

Wij zoeken:

Enthousiaste kandidaten met aantoonbare ervaring en de ruime kennis van moderne besturingstechnieken. Afgeronde opleiding richting elektrotechniek of mechatronica. Werkervaring in een productieomgeving is een pré. Tevens beschikt u over goede contactuele eigenschappen, neemt u initiatief tot meedenken bij het doen van verbetervoorstellen en kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod?

Een uitdagende baan in een 4-ploegensysteem in een modern grafische onderneming. U kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Heeft u interesse?

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature, aarzel niet om ons te contacteren via: vacature@mercatorpress.be.

U kunt ook een schriftelijke sollicitatie richten aan Mercator Press NV, t.a.v. Dhr. G. Gielen, Industriezone 2, 8490 Jabbeke.


Heeft u vragen over bovenstaande functie dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer Geert Gielen op telefoonnummer 
050-810056.